Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Content die mensen echt willen zien

Branded content is een vorm van content waar de merkuiting op zo’n manier samengaat met het inhoudelijke verhaal dat het waarde toevoegt. Er staat geen commerciële boodschap centraal zoals dat bij een advertentie het geval is. De content moet herkenbaar zijn bij jouw doelgroep maar vooral ook nuttig zijn en niet direct jouw merk schreeuwen. Hoe maak je nu een Branded content artikel dat jouw doelgroep echt aanspreekt? Laat dat maar aan ons over!

Wij gaan met jou om de tafel en bespreken een onderwerp wat jij kenbaar wil maken aan de doelgroep. Jij zorgt voor fantastisch beeldmateriaal en wij verzorgen de tekst en opmaak. Pas wanneer jij tevreden bent plaatsen wij het in een van onze vakbladen. Meer weten over Branded Content?

Bel eens met Masja en maak een afspraak: 071-5659645

 

Leave a comment