Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Bloem&Blad Print

Inspiratie gekoppeld aan zakelijk inzicht

Bloem&Blad richt zich op de gespecialiseerde detailhandel in bloemen, potplanten, bloemsierkunst en verwant assortiment. Bloem&Blad besteedt ruim aandacht aan het vakmanschap van de bloemist, of het nu gaat om een klein boeketje of om de aankleding van een groot evenement.

Bovendien worden verschillende aspecten van het ondernemerschap belicht. Zoals de winkelinrichting, het personeelsbeleid, webshops en het belang van social media, alsmede ook sortimentsontwikkelingen, inkoop, calculatie, productpresentatie en verkoop.

Bloem&Blad is een uniek vakblad met een hoog bewaargehalte. Stijl en inspiratie worden gecombineerd met ondernemerschap, marketing en bedrijfsvoering. Het blad verschijnt elke derde donderdag van de maand en bereikt circa 1.000 abonnees

Redactionele speerpunten

Inspiratie en ondernemerschap

Lezersprofiel

Bloem&Blad wordt hoofdzakelijk gelezen door ondernemers c.q. de eigenaren van de bloemenspeciaalzaak, maar ook door het personeel van de bloemist. Een hooggekwalificeerde doelgroep die zowel creativiteit en conceptontwikkeling koppelt aan zakelijk inzicht en ondernemerschap.