Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

De Boomkwekerij

Ondersteunt de professional in bomen en vaste planten

De Boomkwekerij is het vakblad voor professionele boom- en vaste plantenkwekers en handelaren in boomkwekerijproducten in Nederland. Het magazine verschijnt elke veertien dagen en geeft achtergronden bij het nieuws uit het vak. De redactie van De Boomkwekerij richt zich op teelt, markten, vakmanschap, ondernemen.

De Boomkwekerij richt zich op de professionele kweker van bomen en vaste planten in Nederland. Dit zijn veelal ondernemers in de leeftijd van 30 tot 60 jaar die de besluiten nemen op het bedrijf. Hieronder vallen zowel de grootschalige als de kleinschalige ondernemingen.

Het vakblad wordt ook gelezen door andere partijen in de keten die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de productie, zoals veredelaars, handelaren/exporteurs, de bloemenveiling en dienstverleners als adviesbureaus en accountants.

Print

De Boomkwekerij verschijnt om de week in een geprinte oplage van 2.000 exemplaren.

Mogelijkheden
Advertenties/ advertorials, bladspiegel  210 x 297
1/1 pagina   185 x 270
1/2 pagina   185 x 133  90 x 270
1/4 pagina   185 x 65  90 x 133

Branded Content 2/1 pagina  inclusief redactie en opmaak
Cover- of voorkeurspositie  + 10%
Bijlagen in overleg

Online

Op www.deboomkwekerij.nl vindt u dagelijks het laatste nieuws uit de boomkwekerijsector. Ook is er ruimte voor opinie, marketing en ondernemerschap. Gemiddeld bezoeken ruim 37.000 unieke bezoekers het online platform. Dit zijn bezoekers met een grote interesse voor de ontwikkelingen in de diverse schakels in de boomkwekerij en vaste planten keten.

Mogelijkheden
Leaderboard banner    728 x 90 px)
Rectangle banner         300x250 px
Advertoria,l 250 woorden loopt mee in de nieuwslijst

Nieuwsbrief

Twee keer per week verstuurt de redactie van De Boomkwekerij een digitale nieuwsbrief naar ruim 2400 adressen in de keten. Het laatste nieuws uit de boomkwekerij en vaste plantensector word zo extra onder de aandacht gebracht.

Mogelijkheden

Banner    550 x 100 px
Advertorial, maximaal 175 tekens inclusief spaties met een doorlink naar een actie, een volledige tekst of vacature, een afbeelding of logo.

Meer informatie?

Neem contact op met Udo de Vriend.
u.devriend@hortipoint.nl
071-5659646