Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Floribusiness.com

Online podium voor de internationale sierteelt

Floribusiness.com is het internationale platform van Hortipoint Media. Op deze Engelstalige website wordt een selectie van het nationale en internationale nieuws van de mediatitels van Hortipoint gepresenteerd. Met Floribusiness.com bieden we een op internationaal niveau een aantrekkelijk podium voor het delen van kennis over de sierteelt.

Speerpuntenin de redactieformule zijn de ontwikkelingen in de belangrijkste teeltregio’s in de wereld,  markten, logistiek, marketing en trends. Dit maakt Floribusiness.com tot een uitstekend medium voor uw profilering op de mondiale markt.

De bezoeker

Floribusiness.com heeft een groot aantal lezers uit de diverse hoeken van de wereld, met name ook rond de belangrijke sierteeltgebieden in bijvoorbeeld Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Afrika.

Meer online exposure

Eén keer per week stuurt de redactie een digitale nieuwsbrief naar een kleine 8.250 nationale en internationale emailadressen uit de sierteeltketen. Ook via sociale media als LinkedIn, Twitter en Facebook is de redactie actief. Onlinekanalen die desgewenst kunnen worden ingezet voor het verhogen van de attentiewaarde voor uw mediacampagne.