Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Vakblad voor de Bloemisterij

De verbindende schakel in de sector

Vakblad voor de Bloemisterij is hèt vakblad voor de professionele telers en handelaren van snijbloemen en pot- en perkplanten in Nederland. Het magazine verschijnt elke vrijdag en analyseert de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse en mondiale sierteelt.
Binnen de redactionele formule ligt de focus op op markten, marketing, teelt en ondernemen.

Vakblad voor de Bloemisterij heeft een brede lezersgroep in de sierteelt. De belangrijkste doelgroep is de ondernemer in de primaire productie van snijbloemen en pot- en perkplanten in Nederland. Dit zijn veelal de beslissers op de bedrijven, in de leeftijd van 35 tot 55 jaar. Hieronder vallen zowel de grootschalige als de kleinschlige ondernemingen.

Het vakblad bedient ook ondernemers in de keten die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de productie, zoals veredelaars, handelaren/exporteurs, de bloemenveiling en dienstverleners als adviesbureaus en accountants. In de nieuwskeuze voor het vakblad neemt de redactie deze groepen ook actief mee, al blijft de teler in de content centraal staan.

Print

Vakblad voor de Bloemisterij verschijnt wekelijks in een geprinte oplage van 4.100 exemplaren.

Mogelijkheden:
Advertenties/advertorials, bladspiegel: 210 x 297
1/1 pagina   185 x 270
1/2 pagina   185 x 133  90 x 270
1/4 pagina   185 x 65  90 x 133

Branded Content, 2/1 pagina inclusief redactie en opmaak
Cover- of voorkeurspositie + 10%
Bijlagen in overleg

Online

Op www.vakbladvoordebloemisterij.nl vindt u dagelijks het laatste nieuws uit de Nederlandse bloemen- en plantensector. Ook is er ruimte voor opinie, marketing en ondernemerschap. Gemiddeld bezoeken ruim 20.000 unieke bezoekers het online platform 60.000 keer per maand. Dit zijn bezoekers met een grote interesse in de ontwikkelingen in de diverse schakels in de bloemen- en plantenketen.

Mogelijkheden:
Leaderboard banner    728 x 90 px
Rectangle banner         300 x 250 px
Advertorial, 250 woorden, loopt mee in de nieuwslijst

Nieuwsbrief

Drie keer per week verstuurt de redactie van Vakblad voor de Bloemisterij een digitale nieuwsbrief naar ruim 4800 adressen in de keten. Het laatste nieuws uit de Nederlandse bloemen- en plantensector word zo extra onder de aandacht gebracht.

Mogelijkheden
Banner   550 x 100 px
Advertorial, maximaal 175 tekens inclusief spaties met een doorlink naar een actie, een volledige tekst of vacature, een afbeelding of logo.

Meer informatie?

Neem contact op met Udo de Vriend.
u.devriend@hortipoint.nl
071-5659646