Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Het Vakblad voor de Bloemisterij Print

De verbindende schakel in de sector

Het Vakblad voor de Bloemisterij is hèt vakblad voor professionele telers en handelaren van snijbloemen en pot- en perkplanten in Nederland. Het magazine verschijnt elke vrijdag en analyseert de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse en mondiale sierteelt. Door zijn unieke positie in de markt is het vakblad voor menig ondernemende deelnemer in de keten, van veredelaar en kweker tot handelaar en dienstverlener, verworven tot de toonaangevende kennisbron. Zij beschouwen de Bloemisterij ook als verbindend lijfblad voor de sector.

Een ervaren team redacteuren geeft in het Vakblad voor de Bloemisterij aandacht aan de actuele trends en ontwikkelingen in de markten, de teelt, de marketing, de dienstverlening en de politiek. Ook opinie ontbreekt niet in de vorm van columns van telers in binnen- en buitenland en van trendzetters in de keten. De redactie wil met de inhoud van het vakblad van toegevoegde waarde zijn voor de bedrijfsvoering van de professionele teler en handelaar.

Redactionele speerpunten

Markt, marketing, teelt en ondernemen.

Lezersprofiel

Het Vakblad voor de Bloemisterij heeft een brede lezersgroep van ondernemers in de sierteelt. De belangrijkste doelgroep is de ondernemer in de primaire productie van snijbloemen en pot- en perkplanten in Nederland. Dit zijn veelal de beslissers op de bedrijven, in de leeftijd van 35 tot 55 jaar. Hieronder vallen zowel de grootschalige als de kleinschalige ondernemingen.

Het vakblad bedient ook ondernemers in de keten die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de productie, zoals veredelaars, handelaren/exporteurs, de bloemenveiling en dienstverleners als adviesbureaus en accountants. In de nieuwskeuze voor het vakblad neemt de redactie deze groepen ook actief mee, al blijft de teler in de content centraal staan.