Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Inspiratie & Netwerk

Inspiratie & Netwerk

Als Hortipoint Media brengen we graag partijen in bloem en groen bij elkaar voor kennis en contacten

Waardevolle deals door persoonlijke contacten

Als Hortipoint Media hebben we als missie het bieden van objectieve en onafhankelijke vakinformatie in de sectoren bloem en groen. Daarmee streven we naar een verdere professionalisering van de ondernemers. Dat willen we ook doen door betrokken en gedreven vakgenoten bij elkaar te brengen om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en met elkaar zaken te doen. Daarvoor ontwikkelen we diverse initiatieven.

Business Club

De Hortipoint Business Club is een unieke netwerk waar de professionals en business samenkomen om inspiratie op te doen, samen zaken ondernemen en van elkaar leren. Met dit verbond willen we de mooiste idee├źn, de beste samenwerkingsverbanden en de meest waardevolle deals tot stand laten komen door persoonlijke contacten. Via de businessclub kunt u ook net dat beetje extra inspiratie ophalen om uw campagne tot een succes te maken en top of mind te blijven bij uw doelgroep.

Media Masterclass

Regelmatig organiseren wij als Hortipoint Media interessante sessies, lezingen, workshops of trainingen over diverse ontwikkelingen binnen media en marketing met interessante sprekers en trainers. Daarmee houden wij u graag up-to-date over de laatste trends en innovaties in uw vakgebied. Uiteraard zijn hier samenwerkingen in mogelijk.

Events

Wij ondersteunen graag inspirerende events in de sectoren bloem en groen waarin het delen van vakinformatie centraal staat als kennispartner. Met onze vakinformatie, ons netwerk en onze mediapower kunnen wij in een prettige samenwerking bijdragen aan een succesvol verloop van uw evenement.

Zin om met ons te sparren?

Ontdek de mogelijkheden van Hortipoint Media. Wij nodigen u graag uit om creatief met ons te sparren onder het genot van een kop koffie of thee.