Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Over Hortipoint

Over Hortipoint

Antenne van de sector

Hortipoint is de uitgever van Vakblad voor de Bloemisterij, Bloem & Blad, Tuin en Landschap, TuinWerk, de Boomkwekerij en Floribusiness. Wij zijn diepgeworteld in de sector. Onze oorsprong ligt net na de Tweede Wereldoorlog, toen Het Vakblad voor de Bloemisterij werd opgericht om met betrouwbare journalistiek een bijdrage te leveren aan de wederopbouw van de sierteeltproductie. Sinds die tijd zijn wij een verbindende factor in de sector.

In al onze activiteiten leggen we de lat hoog en sturen we op inhoudelijke verdieping. Zo bieden wij u via onze magazines en digitale platformen kennis en inzicht. Want ons belangrijkste doel is u met informatie te ondersteunen in de ontwikkeling van uw onderneming. Zie ons als de antenne van de sector. Alle ontwikkelingen, trends en ook de nieuwtjes vangen wij op en voorzien wij van duiding. In verhalen, reportages en columns bieden wij informatie waar u in uw bedrijfsvoering uw voordeel mee kunt doen.  Wij beperken ons hierbij niet tot de Nederlandse markt, ook de internationale markt heeft ruimschoots onze aandacht.

Het uitvoeren van onderzoek is hierin voor ons een belangrijke activiteit. Niet alleen willen wij dat onze informatie op de juiste feiten is gestoeld, maar wij willen de sector ook vooruithelpen. Onze overtuiging is dat onafhankelijk nieuws, kennis en inzicht onontbeerlijk zijn voor innovatie en vooruitgang.

Hortipoint is een stichting zonder winstoogmerk, voor en door de sector.