Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Contentmarketing en adverteren

Contentmarketing en adverteren

Passende antwoorden op uw

marketing vraagstukken

Branded content

Samen met u leggen wij uw verhaal vast en plaatsen dat in één of meerdere van onze magazines (print en digitaal). Branded content is een redactioneel artikel dat bestaat uit een spread (2 pagina’s) met tekst en fotografie. U kunt ervoor kiezen om één verhaal te brengen, maar u kunt ook uw boodschap in een serie verpakken. Met deze vorm van content marketing kunt u uw onderscheidend vermogen het best onder de aandacht van uw doelgroep brengen, waardoor uw merk met inhoud geladen wordt. Bovendien blijkt uit onderzoek van Readers Digest dat branded content een nog hogere impact heeft dan de traditionele vormen van adverteren.

Advertorial

Met een advertorial kunt u meer van uw boodschap kwijt dan in een advertentie. Een advertorial wordt door u zelf aangeleverd en kan tekst en beeld bevatten. Met deze vorm van contentmarketing werkt u aan uw merkbekendheid en tegelijkertijd geeft u wat meer van uw propositie prijs.

Advertenties

Door te adverteren bouwt u aan uw merkbekendheid. Al onze titels zijn marktleider in hun segment. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u uw doelgroep bereikt.

Zie voor meer informatie over onze titels:

Voor meer informatie, neem contact op met Masja Pit 071 5659645 of mail naar media@hortipoint.nl.