Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Tuin en Landschap

Nieuws, vakmanschap en inspiratie in groen

Tuin en Landschap is hét vakblad voor de hovenier en groenvoorziener in Nederland. In Tuin en Landschap vindt u het laatste nieuws uit de groensector, zowel in print als digitaal. U leest er artikelen over nieuw sortiment, over tuinaanleg en -onderhoud, over ontwerp en inrichting van de groene ruimte. Binnen de redactionele formule ligt de focus op groen vakmanschap, inspiratie en ondernemen.

Het blad richt zich op hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten, ontwerpers en gemeentelijk groenbeheerders. Een doelgroep, die zowel creativiteit en conceptontwikkeling koppelt aan zakelijk inzicht en ondernemerschap.

Print

Het vakblad Tuin en Landschap verschijnt om de week in een geprinte oplage van 2.875 exemplaren.

Mogelijkheden
Advertenties/ advertorials, bladspiegel 210 x 297
1/1 pagina   185 x 270
1/2 pagina   185 x 133  90 x 270
1/4 pagina   185 x 65    90 x 133

Branded Content 2/1 pagina inclusief redactie en opmaak
Cover- of voorkeurspositie  + 10%
Bijlagen in overleg

Online

Op www.tuinenlandschap.nl vindt u dagelijks het laatste nieuws uit de groensector. U leest er artikelen over nieuw sortiment, over tuinaanleg en -onderhoud, over ontwerp en inrichting van de groene ruimte. Artikelen worden bijvoorbeeld gebundeld op de website in specifiek dossiers zoals het dossier Vakmanschap.

Gemiddeld bezoeken ruim 35.000 unieke bezoekers het online platform. Dit zijn hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, gemeentelijk groenbeheerders en anderen uit de groensector.

Mogelijkheden
Leaderboard banner    728 x 90 px
Rectangle banner         300 x 250 px
Advertorial, 250 woorden loopt mee in de nieuwslijst

Nieuwsbrief

Twee keer per week verstuurd de redactie van Tuin en Landschap een digitale nieuwsbrief naar ruim 2500 adressen in de groene keten. Het laatste nieuws uit de keten en groene ruimte word zo extra onder de aandacht gebracht.

Mogelijkheden
Banner    550 x 100 px
Advertorial, maximaal 175 tekens inclusief spaties met een doorlink naar een actie, een volledige tekst of vacature, een afbeelding of logo.

Meer informatie?

Neem contact op met Marcel van Geilswijk.
m.vangeilswijk@hortipoint.nl
071-5659646