Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Vakbladvoordebloemisterij.nl

Vakbladvoordebloemisterij.nl : nieuws, opinie en marketing

De website vakbladvoordebloemisterij.nl of bloemisterij.nl vult voor de redactie het magazine Vakblad voor de Bloemisterij uitstekend aan in de nieuwsvoorziening en kennisoverdracht.  Op het online platform plaatst de redactie het laatste nieuws uit de Nederlandse bloemen- en plantensector en is er ruimte voor opinie, marketing en ondernemerschap. Hierdoor kan het magazine Vakblad voor de Bloemisterij zich focussen op achtergrond en duiding van de actuele ontwikkelingen.

De redactie volgt op vakbladvoordebloemisterij.nl de ontwikkelingen in de bloemen- en plantenketen op de voet. Hiervan is een groot deel van het nieuws publiek en vrij beschikbaar. Exclusieve artikelen met informatie van toegevoegde waarde stelt de redactie enkele beschikbaar via een inlogcode voor de abonnee.

De bezoeker

Bezoekers van vakbladvoordebloemisterij.nl hebben een grote interesse voor ontwikkelingen in de diverse schakels in de bloemen- en plantenketen, waaronder de afzet, de veiling, handel- en export en de markt in zijn geheel. Ook marketing vormt een belangrijk deel van de kennisinname op het online platform. Vakbladvoordebloemisterij.nl is ook een broedplaats voor opinie en meningsvorming over de ontwikkelingen in de Nederlandse en internationale sierteelt.

Meer online exposure

Elke werkdag stuurt de redactie een digitale nieuwsbrief naar een kleine 4.400 emailadressen in de keten. Ook via sociale media als LinkedIn, Twitter en Facebook is de redactie actief. Online kanalen die desgewenst kunnen worden ingezet voor het verhogen van de attentiewaarde voor uw mediacampagne.