Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Persbericht Garden Trials and Trade 2019

21 deelnemers Garden Trials and Trade presenteren zich in digitaal beursmagazine

 

Boskoop, 15 mei 2019 – Op 11, 12 en 13 juni 2019 vindt de tweede editie van Garden Trials and Trade plaats. De 33 deelnemers tonen tijdens het event de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten. Nieuw dit jaar is dat 21 deelnemers zich in een digitaal beursmagazine presenteren. De bedrijven krijgen hierdoor de mogelijkheid om hun deelname op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen. In samenwerking met Hortipoint Mediaproducties is deze beursuitgave tot stand gekomen.

 

De organisatie is zeer blij met het digitale beursmagazine. “Zo’n magazine heeft echt meerwaarde voor de beurs. Naast de algemene informatie, kunnen de deelnemers zich professioneel op hun eigen pagina presenteren. Bijzonder is dat elke deelnemer de eigen pagina ook kan inzetten bij de promotie van hun deelname. Zo geven we de deelnemers een extra tool om de beurs bij hun klanten onder de aandacht te brengen”, zegt beursmanager Jos van Lint.

 

Digitaal beursmagazine

Het beursmagazine is in het Nederlands en Engels beschikbaar. 21 bedrijven lichten alvast een tipje van de sluier wat zij gaan presenteren op Garden Trials and Trade. Daarnaast staat in het magazine de algemene informatie over de beurs, de nieuwighedenkeuring en is de plattegrond en deelnemerslijst opgenomen.

 

Meer informatie

Ook de website www.gardentrials.com en de Facebookpagina wordt regelmatig van nieuwe informatie voorzien. Garden Trials and Trade wordt gehouden op 11, 12 en 13 juni 2019 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp. Openingstijden, alle dagen van 8:00 tot 17:00 uur. Door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie via www.gardentrials.com/aanmelden-bezoek is de entree voor vakbezoekers gratis.

 

* * * * * * * * * * * *

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de perswoordvoerder voor Garden Trials and Trade, Sandra van Tol, telefoon +31(0)6 1507 3328 of email sandra@bizzcommunications.nl.