Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Bereik je klanten wanneer je concurrent op het strand ligt !

Zodra in de eerste regio in Nederland de zomervakantie begint, wordt er spontaan gestopt met adverteren . De marketing & communicatie afdelingen volgen een tropenrooster, campagnes worden uitgesteld tot na de zomer. Natuurlijk heeft dat te maken met vakanties van medewerkers. Maar niemand heeft toch acht weken achter elkaar vrij?

Er wordt vaak gedacht dat er veel minder mensen bereikt kunnen worden tijdens de zomervakantie. Ergens klopt die gedachte natuurlijk wel, want veel mensen zijn niet op hun werkplek aanwezig. Maar vergeten we dan niet dat de tijden veranderd zijn?

De tablets en smartphones gaan overal mee naartoe en via de digitale versies van de vakbladen en de dagelijkse nieuwsberichten op de websites, bereik je je doelgroep nog steeds. Gewoon op de camping in Nederland of op het strandbedje van een resort op Java. Daarnaast is 95% van de Nederlanders gewoon thuis én blijven wij de vakbladen ook tijdens de zomer gewoon maken.  Waarom zou je dus niet juist nu doorgaan met je communicatiestrategie en de boodschap afstemmen op de periode, met een zomers tintje aan je campagne?

Leuke bijkomstigheid is dat er ook veel minder concurrentie is,omdat er in de zomermaanden minder wordt geadverteerd. De concurrent ligt immers ook op dat strandbedje.

Er zijn dus genoeg kansen deze zomer! Verleng je campagne daarom nog voor de zomer of start een nieuwe campagne op.

Om deze zomer nog aantrekkelijker te maken komen wij met een extra voordelige actie. Neem voor meer informatie en de details contact op met Udo de Vriend (071 5659661) of Marcel van Geilswijk (071 5659689).