Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Liever digitaal of toch papier?

Steeds meer bedrijven en gemeenten werken papierloos. Dit heeft veel voordelen en met de digitale mogelijkheden tegenwoordig kan dit ook gewoon.

Als uitgever van dé vaktijdschriften in de sierteeltsector, kan Hortipoint hierin natuurlijk niet achterblijven. Daarom zijn wij vorig jaar al gestart met het aanbieden van onze vakbladen als digitaal magazine. Naast het feit dat dit goed voor het milieu is, breiden we hiermee ook de mogelijkheden voor onze lezers uit. Want online kunnen wij nog meer informatie bieden in de vorm van extra artikelen.

Wanneer u een abonnement heeft op de papieren editie van één van onze vakbladen en wanneer uw organisatie streeft naar een papierloze werkomgeving, dan bieden wij u nu de mogelijkheid gemakkelijk over te stappen naar het digitale vakblad. Dit aanbod geldt natuurlijk ook voor abonnees die om andere redenen liever digitaal willen lezen.

Leest u digitaal, dan ontvangt u elke editie per e-mail een bericht dat uw vakblad voor u klaarstaat, aantrekkelijk en op maat vormgegeven voor het web en snel te lezen op de smartphone, tablet of pc.

U kunt zonder extra kosten overstappen. Wilt u dit? Stuur dan direct een mail naar Abonnementen@hortipoint.nl met uw bedrijfsgegevens of bel Tilly van onze abonnementenservice via 071-5659644

Wilt u toch ook een papieren editie voor in uw ontvangstruimte, dan kunt u  kiezen voor een combi abonnement. Voor slechts € 4,17 per maand extra ontvangt u ook de print editie van het Vakblad en alle voordelen van het digitale abonnement inclusief de extra toegang tot de digitale besloten artikelen.