Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Nieuw! Het Bloem&Blad Ondernemersplein

Op 25, 26 en 27 augustus presenteert Bloem&Blad zich op de vakbeurs Trendz met een nieuw concept: Het Bloem&Blad Ondernemersplein.
Het Bloem & Blad Ondernemersplein wordt ingericht op de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Op dit plein zijn workshops en presentaties van diverse sprekers bij te wonen, toegespitst op bloemisten, bloemstylisten en tuincentra. Eén van de presentaties is een bloemenproeverij, gegeven door Anna Koster van Floral Touch. Rondom het Bloem & Blad Ondernemersplein komen zoveel mogelijk exposanten te staan die interessant zijn voor deze bezoekersdoelgroepen.

Bovendien is er elke beursdag van 13.00 tot 15.00 uur een Bloem&Blad ondernemersborrel. Tijdens deze borrel zijn interessante dienstverleners aanwezig, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, personeel & organisatie, inkoop/verkoop en marketingspecialisten. Bezoekers kunnen met deze partijen onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek en kennis vergaren over het ondernemen van nu. Ook wordt er een meet and greet met de redactie georganiseerd en zijn er studenten van groen, bloem & designopleidingen uitgenodigd.

Op de foto v.l.n.r.: Masja Pit (Hortipoint, Bloem & Blad), Mascha de Bruin (Easyfairs, TrendZ), Jeannet Hooftman (Redacteur Bloem & Blad) en Nikki olde Hanter (Easyfairs, TrendZ). Fotobron: Easyfairs Nederland.