Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Zo krijgt de marketing van een beurs een extra kick

Het digitale beursmagazine van Garden Trials and Trade staat live! 

Dit jaar kiest de beursorganisatie niet meer voor papier. En daar zijn goede redenen voor. Met een digitaal beursmagazine krijgt de marketing een extra kick.
Want digitale magazines zijn makkelijker te verspreiden dan papier en kunnen een groter bereik realiseren. Voor deze editie worden de nieuwsbrieven van zowel de beursorganisatie als Hortipoint ingezet. Het bereik via alleen al de nieuwsbrieven van Hortipoint is ruim 17.000 abonnees, zowel nationaal als internationaal. 

Bovendien heeft elk artikel een eigen url. De losse artikelen kunnen dus ook nog apart onder de aandacht gebracht worden.  

De organisatie is enthousiast over het digitale beursmagazine. “Zo’n magazine heeft echt meerwaarde voor de beurs. Naast de algemene informatie, kunnen de deelnemers zich professioneel op hun eigen pagina presenteren. Bijzonder is dat elke deelnemer de eigen pagina ook kan inzetten bij de promotie van hun deelname. Zo geven we de deelnemers een extra tool om de beurs bij hun klanten onder de aandacht te brengen”, zegt beursmanager Jos van Lint in het persbericht 

De digitale magazines van Hortipoint Media zijn niet alleen voor beursorganisaties interessant. Ook bedrijven kunnen hun marketing een extra boost geven door bijvoorbeeld hun relatiemagazine digitaal te maken.

Ben je in voor een extra marketing boost? Bel Masja op 071-5659646 of mail haar via media@hortipoint.nl