Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.
logo

Tips

Tips

De Boomkwekerij in een nieuw, moderner jasje

De Boomkwekerij heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Dit geldt voor het papieren magazine, maar ook voor alle digitale uitingen.

droogte; waterpeil; teelttechniek
Tips

Hoe kun je je voorbereiden op droge periodes?

Droogte staat hoog op de agenda. Kwekers en hoveniers investeren in preventieve maatregelen of zijn van plan dat te doen. Ook particuliere klanten vragen er naar. Maar wat zijn de mogelijkheden?

Tips

Nieuwe titel: Tuinwerk

Eind augustus is TuinWerk geïntroduceerd, een blad voor hoveniers die hun vakkennis op peil willen houden. Het eerste nummer staat in het teken van klimaat, wateropvang in de tuin en hoe om te gaan met droogte die steeds nijpender lijkt te worden.

Tips

Bloem&Blad Ondernemersplein op Trendz

Eind augustus was Bloem&Blad met het Bloem&Blad Ondernemersplein aanwezig op Trendz. Het betrof een succesvolle samenwerking met diverse leveranciers, arrangeurs en een opleidingsinstituut. Wilt iu ook met ons samenwerken? Lees dan verder.

Tips

Bereik je klanten wanneer je concurrent op het strand ligt !

In de zomervakantie stoppen met adverteren? Niet bij Hortipoint Media. Maak gebruik van onze zomeractie en versla je concurrent.

Tips

Zo krijgt de marketing van een beurs een extra kick

Met een digitaal beursmagazine krijgt de marketing een extra kick. Want de content is makkelijker te verspreiden en kan een groter bereik realiseren.

Tips

Nieuw! Special Gezonde bodem

De specials van Hortipoint Media bieden veel mogelijkheden om je bedrijf of producten bij de doelgroep te positioneren. Onze laatste special gaat over een gezonde bodem.

Tips

Nieuw! Het Bloem&Blad Ondernemersplein

Bloem&Blad presenteert zich op Trendz met het Bloem&Blad Ondernemersplein. E zijn workshops, presentaties en een meet and greet met de redactie.

Tips

Liever digitaal of toch papier?

Een sterk merk heeft een positieve invloed op de omzet. Maar merkbekendheid komt niet vanzelf. Daar is een goede contentstrategie voor nodig.Bel Hortipoint voor advies!

Tips

Vakblad Tuin en Landschap meest gelezen

Tuin en Landschap wordt door 67% van de professionals in de groene sector gelezen. Daarmee staat het vakblad op eenzame hoogte.

Tips

Meer click(s) met Hortipoint!

Video's scoren online goed. Website bezoekers zijn vaker geneigd een video te bekijken dan dat ze een artikel of advertorial online gaan lezen.