Greenity

Greenity partner van de Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek

Greenity is sinds jaren partner van de Mechanisatie Tentoonstelling. Exposanten profiteren daar ondermeer van via gunstige advertentiemogelijkheden in hét vakblad voor het bollenvak. De samenwerking wordt nu verder uitgebreid. Zowel de lezers van Greenity als de exposanten levert dat nieuwe en aanvullende voordelen op: meer diepgaande vakinformatie voor de lezers en uitgebreide mogelijkheden voor exposanten om aandacht te genereren voor het bedrijf, dienst of product.

Standhouders kunnen met ingang van 2023 partner worden. Dat staat garant voor uitgebreide aandacht voor het bedrijf. Niet alleen via een themanummer van Greenity, maar ook via een speciaal magazine rond het thema Mechanisatie. Deze speciale uitgave krijgt een groot bereik. Het gaat niet alleen naar alle lezers van Greenity, maar wordt ook meegestuurd met de Hortipoint-uitgaven De Boomkwekerij en het Vakblad voor de Bloemisterij.

Op de vakbeurs organiseert Greenity een bijzondere netwerkgelegenheid. Dit gebeurt in samenwerking met de partners op de Mechanisatie Tentoonstelling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.