Bloem&Blad

Een eigen magazine om trots op te zijn

Bloemengroothandel Van der Vijver bestaat 75 jaar. De onderneming heeft sinds enige tijd een nieuwe directie en maakt met een groeispurt nieuwe ambities waar. Vooral dat nieuwe elan wilde het familiebedrijf de buitenwereld laten zien. Hortipoint Mediaproducties hielp Van der Vijver bij het formuleren van het bijpassend concept voor een magazine, verzorgde de interviews en reportages, maakte professionele foto’s en zorgde voor het drukwerk. Het resultaat is een magazine met een luxe uitstraling en een rake inhoud. “Quote van Gert Jan van der Vijver zou hier dan mooi passen”

Een eigen magazine biedt meer mogelijkheden dan een folder. Het magazine is niet alleen een mooi cadeau bij een jubileum of mijlpaal voor het bedrijf, maar is een instrument in het contact met bestaande en nieuwe klanten met meer diepgang en uitstraling. Het toont de persoonlijkheid van uw onderneming.

Ook geïnteresseerd in een eigen uitgave? Neem dan eens contact op om met ons de mogelijkheden uw wensen te vervullen te bespreken.