Uw boodschap in een artikel dat wordt gelezen

Hortipoint Mediaproducties maakt in opdracht artikelen die in de titels van Hortipoint worden gepubliceerd. Branded content, wordt dat genoemd. Het verschil met een advertorial of een advertentie is dat Hortipoint Mediaproducties deze artikelen met een journalistieke aanpak grotere attentiewaarde geeft. Dat doen onze ervaren journalisten door uw boodschap af te stemmen op de informatiewensen van de lezers van vakbladen. En daarbij moeten ook lastige vragen kunnen worden gesteld. In plaats van een reclameboodschap die lezers snel herkennen en doorbladeren, ontstaat een geloofwaardig en voor de lezers waardevol artikel.

Met een journalistiek oog denkt Hortipoint Mediaproducties met u mee in welke aansprekende vorm uw boodschap het best tot zijn recht komt. Is dat een interview? Is dat een reportage, een praktijkvoorbeeld bij een van uw klanten of juist een diepgaand achtergrondverhaal waarin helder uitleg wordt geboden? Wij helpen u kiezen zodat er een artikel ontstaat dat wordt gelezen en echte interesse wekt voor uw bedrijf, dienst of product.

Heeft u iets te melden en zoekt u de beste manier om aandacht te krijgen voor uw boodschap bij een geïnteresseerd en professioneel publiek? Neem dan contact op en maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de groene sector.